Fotografie Frank Boots, fine art photography

Zwangerschap

Zwangerschap, een hele bijzondere periode in je leven. Om deze relatief zo korte periode voor altijd te blijven herinneren kan ik je zwangerschap op een mooie en bijzondere manier vastleggen. Een uniek moment, een unieke foto.
Door deze foto’s kun je de gevoelens van deze periode vasthouden. De foto’s zullen voor jezelf en voor je naaste familie een fijne herinnering zijn aan deze bijzondere tijd. Ingelijst kunnen de foto’s de muur van bijvoorbeeld je slaapkamer blijvend opsieren, maar ook op een geboortekaartje doet een foto het goed.
Laat je zwanger op een mooie en met name originele wijze fotograferen, alleen of met je partner en/of kind(eren). 

Foto’s
Als je geïnteresseerd bent in foto’s van jezelf tijdens je zwangerschap, kun je allereerst op m’n website kijken om een idee te krijgen van mijn stijl van fotograferen en wat er zo al mogelijk is. Zie galerie Zwanger
Voordat we de foto’s daadwerkelijk gaan maken, zullen we samen eerst jouw wensen bespreken.
De foto’s kunnen in alle rust binnen in mijn studio worden gemaakt of als je dat wilt buiten. Ook wat kleren betreft laat ik je helemaal vrij. Neem verschillende setjes mee. Als je het leuk vindt kun je bijvoorbeeld ook je “normale” kleren (van voor je zwangerschap) meenemen.
Uit ervaring kan ik je aanraden om met name een aantal verschillende simpele zwarte of witte kledingstukken mee te nemen en schoenen met (hoge) hakken. Vaak maken wij ook gebruik van de in mijn studio aanwezige zwarte of witte doeken.

Afspraken
Voor het maken van een afspraak voor een foto-shoot kun je me mailen of bellen.
Uit ervaring kan ik aanraden de datum van de foto-shoot niet te vroeg te plannen, de 34e tot 36e week van de zwangerschap is perfect.
Voor een foto-shoot neem ik altijd ruim de tijd (1 à 2 uur). Van iedere pose neem ik meerdere opnames zodat ik achteraf van iedere pose de beste foto kan selecteren. Uiteindelijk kom ik meestal tot een serie van ongeveer 20 foto’s.Kleine versie van deze foto’s krijg je binnen 1 à 2 weken na de foto-shoot per e-mail toegestuurd. Je kunt dan zelf bepalen welke foto’s je gedrukt wilt hebben.
Voor het maken van de foto’s vraag ik een vast bedrag, de prijs per foto hangt af van het formaat dat je kiest.

Fotografie Frank Boots
Ruim 25 jaar geleden ben ik besmet met het fotografie-virus. Vanaf het begin heb ik mij gericht op portret- en figuurstudies en heb daar dan ook veel ervaring mee. Mijn foto’s zijn regelmatig  gepubliceerd en ten toon gesteld, zowel in Nederland als in het buitenland.
Ik houd van de klassieke zwart-wit fotografie (fine-art photography), nu ook op perfecte wijze digitaal uit te voeren. Op verzoek maak ik soms ook kleurenfoto’s. Mijn inspiratie vind ik in de klassieke portretten van de eerste helft van de vorige eeuw.Op verzoek van vrienden ben ik ooit begonnen met het fotograferen van zwangere vrouwen. Al snel kwamen er steeds meer verzoeken binnen.