Fotografie Frank Boots, fine art photography

Vrij werk

geen vrije fotografie

zonder  modellen

Ik ben  voor mijn vrije fotografie, foto´s die gebruikt kunnen worden voor publicaties, exposities en lezingen, altijd op zoek naar geschikte modellen, zowel voor portretstudies en modelopnamen als voor naaktstudies. Je heb zo de mogelijkheid om een aantal unieke foto’s te krijgen. Pas je bij mijn beelden, zie portfolio, meld je dan bij mij aan. Als ik toestemming krijg voor het gebruik van de foto’s, krijg jij kosteloos een aantal fraaie beelden. Deze kun je ook zelf gebruiken voor je portfolio, website en dergelijke.

De opnamen worden gemaakt in mijn fotostudio of op locatie.Voor mij is het van minder belang of je een professioneel model of een beginner bent. Belangrijker zijn onder andere inzet, plezier in het poseren, geduld en doorzettingsvermogen. Voor alle modellen die voor naaktopnamen in welke vorm dan ook willen poseren, geldt een minimum leeftijd van 18 jaar.
Je kunt je aanmelden door informatie over jezelf, met je maten en enige duidelijke foto’s te sturen naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Natuurlijk kan ik je ook fotograferen, zonder de foto’s verder voor mij zelf te gebruiken. Dan moet daar dan nauurljk wel een vergoeding van mij tegenover staan. Neem dan even contact met mij op.

Speciaal zoek ik nog modellen voor de volgende projecten:

Esthetisch naakt
Het lichaam als beeldhouwwerk, een esthetische weergave van de fijne structuur van de huid, de kracht van de spieren, de vormen. Het gaat hierbij vaak om moeilijke posen. Het is fijn als iemand lenig is en een goede lichaamsbeheersing heeft.

 
Dans, ballet en ritmische gymnastiek
Het gaat hier om het verbeelden van kracht, dynamiek, elegantie en beweeglijkheid. Ervaring en/of actief beoefenen van één van deze kunstvormen is een vereiste.

 
Naakt in vervallen gebouwen
Hier wordt gezocht naar het contrast tussen het menselijk lichaam en verval. Gewerkt wordt op locatie met het bestaande licht. Natuurlijk alleen als de temperatuur het toelaat.

Naakt in de natuur
Harmonie en contrast spelen een belangrijke rol. Gewerkt wordt op locatie met het bestaande licht. Natuurlijk alleen als de temperatuur het toelaat.

En daarnaast ben ik ook op zoek naar:

Locaties
Weet u interessante locaties of bent u er zelf de eigenaar van? Ik zoek voor mijn opnamen verlaten huizen en fabrieksgebouwen. Ook voor luxueuzere omgevingen, zoals bijvoorbeeld een design-woning, heb ik belangstelling. Als u informatie over een goede locatie hebt of uw locatie ter beschikking wilt stellen, hoor ik dat graag van u.