Fotografie Frank Boots, fine art photography

Van harte welkom op mijn site. Hier kunt u kennis maken met mijn fotografie. Het gaat daarbij altijd om foto's van mensen.

Bedrijven/organisaties gebruiken mijn beelden waar mensen het verhaal moeten vertellen. Het gaat dan over mensen aan het werk of met hun werk als achtergrond, om (in)formele portretten of om beschrijfreportages, soms voor intern gebruik in bijv. een smoelenboek. Het zijn beelden die communiceren, waar zeggingskracht, emotie, compositie en stijl samen komen. Graag overleg ik met u, en eventueel het reclamebureau en/of vormgever. wat u precies wilt.  Dan kan ik een offerte op maat voor u maken.

Particulieren komen bij mij vaak voor bijzondere foto's voor bijvoorbeeld de opbouw van een portfolio, foto's om cadeau te geven of gewoon goede foto's voor jezelf. Dit kan veelal gerealiseerd worden binnen het zogenaamde standaardshoot.

Zwangerschap:  Veel mensen willen hun zwangerschap op een artistieke wijze vastgelegd zien. Ik mag dat heel regelmatig doen en vindt het altijd weer een eer deze bijzondere periode vast te mogen leggen. Voor meer informatie zie zwanger

Workshops: 
In mijn studio geef ik regelmatig wordkshops portret/model-fotografie. Kenmerken van deze workshops zijn de kleine groepen en leren door het zelf te doen. Veel aandacht onder andere voor gebruik van licht en omgang met model. Voor meer info zie workshops.

Vrij Werk: Fotografie is en blijft ook nog steeds mijn grote passie. Ik fotografeer dus ook nog regelmatig voor me zelf. Hiervoor zoek ik altijd nieuwe locaties en nieuwe mensen om mee te werken. Als je denkt dat je bij mijn fotowerk past en denkt dat ik foto’s van jou moet maken, stuur me een mailtje met je ideeën en gegevens en een paar foto’s van je zelf. Voor meer informatie zie vrij werk